Åk med Supporterunionen till Mjällby 20/6!

Torsdagen den 20/6 uppmanar vi alla Kalmarsupportrar att följa med Supporterunionen till Blekinge och matchen mellan Mjällby AIF och Kalmar FF. Vi tar med oss den underbara stämningen från derbyt mot Öster och bär fram vårt unga lag till ännu en viktig seger!
Redan nu har vi valt att boka två bussar. Den ena bussen kommer vara en ”vanlig” supporterbuss medan den andra bussen kommer vara ett ”lugnare” alternativ för dem som önskar det. På båda bussarna kommer det finas bussvärdar från KFFSU. Vi kommer även arrangera tävlingar och andra aktiviteter under resans gång. När du/ni bokar er resa genom att maila till resor@supporterunionen.se så vill vi att ni anger vilket bussalternativ ni vill åka med. På vägen kommer vi göra ett gemensamt pubstopp i Ronneby. Hjälp oss att dela detta på facebook samt att bjuda in dina vänner till eventet!
https://www.facebook.com/#!/events/628967823798209/

Datum: 20/6
Anmälan: Endast via mail till resor@supporterunionen.se. Anmäl dock gärna att du/ ni ska åka med även på eventet på facebook!
Kostnad: 200:- för medlem i KFFSU. 250:- för icke medlem i KFFSU. Betalning sker på bussen. Ta därför med dig kontanter. Matchbiljett ingår inte i priset.
Avresa: Från Fredriksskans 14:00
Pubstopp: Ronneby

Häng med oss till Mjällby!
/KFFSU