ÅRETS RESA! NORRKÖPING BORTA LÖRDAG 27/7

Efter att varit uppe i det blå några dagar efter matchen mot AIK är vi åter nere på jorden efter att ha blivit besegrade av BP hemma. Men vi låter oss inte nedslås. Säsongen är lång och det finns fortfarande goda chanser att klättra i tabellen och Stefan Larssons gäng behöver vårt stöd!

Bortaföljet har hittills varit rätt skapligt, men nu närmar sig en resa som vi vet att många plitat ner i kalendern sedan länge och där vi har ypperliga möjligheter till ett riktigt stort följe från Kalmar. Vi hoppas verkligen att vi tar den möjligheten!

IFK Norrköping står för motståndet, datumet är Lördagen den 27/7 och vi tar tillfället i akt att utse detta till ÅRETS BORTARESA. Ska du bara åka på en enda resa i år, är detta ett bra val.

För att underlätta för så många som möjligt att åka med kommer vi ha två bussavgångar. En tidig kl 08.00 som inkluderar pubsamling i Norrköping (vi återkommer om var). Den senare avgången är kl 10.30 och bussen går direkt till Platinum Cars Arena med ett matstopp inplanerat på hemvägen.

Lördagsmatcher har vi tidigare inte varit bortskämda med. Resan är på behagligt avstånd och infaller i samband med löning och semestertider, så ursäkterna att inte följa med borde vara tämligen lätträknade.

Här är detaljerna för resan:

Färdmedel: Buss
Avresa: Avgång 1: Lördagen den 27/7 klockan kl. 08.00 från Kalmar Central. Ankomst Norrköping ca 11.45 för pubsamling (Vi återkommer om var)

Avgång 2: Lördagen den 27/7 klockan kl. 10.30 från Kalmar Central. Direktbuss till Platinumcars Arena
Matchstart: Kl. 15.00
Beräknad hemkomst: Ca kl. 21.00. (Inget matstopp på hemväg för den tidiga bussavgången)


Pris: 250:- för medlemmar i Supporterunionen. Du som ännu inte blivit medlem betalar 350:-. Betalning sker ombord, helst via Swish.

Matchbiljett till bortastå köper du via hemmalagets hemsida.

Bokar dig till resan gör du lättast här, eller via mejl på kffsu1910@outlook.com eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Martin, 073-704 55 35 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

Förhandsbokningarna har redan börjat ramla in i strid ström, så vänta inte med att säkra din plats ombord! Vi kommer givetvis ställa fram så många bussar som behövs, så se till att sprida ordet till samtliga kånklare: ALLA till Norrköping!

Framåt, Kalmar!