NÄSTA RESA: SIRIUS 11/8

Senast. 3 knökfulla bussar till Norrköping och en oerhört lyckad resa, matchresultatet till trots, med en hel del nya ansikten som vi hoppas fått mersmak och är hungriga efter fler resor i KFFSU’s regi.

På söndag väntar Hammarby hemma på GFA innan vi återigen ska ut på vägarna och nöta enkla mil igen. Denna gång söndag 11/8 till Uppsala där IK Sirius står för motståndet. Kan vi fylla tre bussar till Peking borde vi kunna få ihop en buss Kånklare till universitetsstaden Uppsala. Få saker är så tillfredsställande som att åka buss tillsammans med likasinnade och om inte annat är det en bra möjlighet att fly verkligheten och det civila mörkret för en dag.

Just nu är varje match att betrakta som en cupfinal i jakten på nytt allsvenskt kontakt och en välfylld kortsida kan få spelarna att plocka fram de där extra procenten som krävs.

Detta gäller för resan:

Färdmedel: Buss

Avresa: Söndagen den 11/8 klockan kl. 06.30 från Kalmar Central (hållplatsen längs Stationsgatan). Ankomst Uppsala ca 13.00 för pubsamling (Vi återkommer om var)

Matchstart: Kl. 16.00

Beräknad hemkomst: Ca kl. 00.30. Matstopp på hemväg.

Pris: 450:- för medlemmar i Supporterunionen. Du som ännu ej blivit medlem betalar 550:-. Betalning sker ombord, helst via Swish. Matchbiljett till bortastå köper du via hemmalagets hemsida.

Bokar dig till resan gör du lättast här, eller via mejl på kffsu1910@outlook.com eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Martin, 073-704 55 35 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

Framå, Kalmar!