Inför Kalmar FF – Hammarby 4/8 kl. 16.30

Nu på söndag är det dags igen. Denna gång är det Hammarby från Södermalm (eller är det Torsås?) som gästar Unionsstaden. Även om vi börjat plocka en del poäng på sistånde är vi åter under strecket efter att inte klarat av uppgiften senast i Norrköping.

Det kommer på nytt bli upp emot 10.000 åskådare och Sydostkurvan blir med all sannolikhet på nytt bli slutsåld så vänta inte med att köpa din biljett till matchen. Precis som vanligt är det 90 minuter engagemang och sång från läktaren i sommarvärmen som gäller. För att klara av uppgiften har vi som vanligt en matchförberedande uppladdning på McCool’s. AW-menyn gäller hela samlingen och utöver detta har du som KFFSU-medlem fina rabatter och erbjudanden som du hittar i Cardskipper-appen. Personalen utlovar också prisvärda sommardrinkar (även alkoholfria alternativ) som med fördel intas i värmen på den soldränkta uteserveringen.

Vi fortsätter också med det framgångsrika konceptet att chartra en buss till och från GFA. 15.30 avgår bussen från Stortorget med retur till Kalmar C direkt efter matchen. Resan kostar 30kr för medlemmar i KFFSU och 40kr för dig som ännu inte blivit medlem.

Framåt, Kalmar!