ALLSVENSKAN 100 ÅR – KALMAR FF – MALMÖ FF

Ingen kan ha missat att Allsvenskan firar 100 år och att Kalmar FF på lördag mot Malmö FF spelar i en jubileumströja med inspiration från säsongen 1977.  Matcharrangemanget blir sannolikt en härligt nostalgisk tripp tillbaka till det ljuva 70-talet.  Till den här matchen har KFFSU också tagit fram en T-tröja av historisk karaktär, om än längre tillbaka i tiden än 1977. En av bilderna till detta utskick kan ge en hint om hur den ser ut Tröjan säljs på McCool´s som dagen till ära slår upp portarna klockan 11.00.  Vi drämmer av alla gamla FF-dängor vi hittar i musikarkivet samtidigt som vi gemensamt laddar upp för inför matchen.  I vanlig ordning har du som medlem i KFFSU fantastiska rabatter på mat och dryck som du hittar i Cardskipperappen

Vi fortsätter med det lyckade konceptet att chartra en buss till GFA. 14.00 går bussen från Stortorget och tillbaka till Kalmar C efter matchen. Påstigning sker längs med Arenavägen utanför XXL och det går fint att hoppa av på hållplatserna längs med Erik Dahlbergs väg och Norra Vägen. Resan kostar 30kr enkel för medlem i KFFSU. Du som ännu inte löst medlemskap betalar 40kr.

Jubileumströjan köper du i KFF-shopen, KFFSU-tröjan på McCool´s eller bakom Sydostkurvan.

Biljett till matchen löser du som vanligt på kalmarff.se

Låt oss för en dag skita i tabellplacering och ignorera annat som gör oss deprimerade. Istället ställer vi till med en sprakande rödvit fest som fortsätter långt in i Kalmarnatten.

Stå upp, sjung för KFF och njut av dagen.

Och glöm inte. Vad som än händer är vi KFF!