INFO INFÖR KFF-VÄRNAMO SÖNDAG 15/9 KL 16.30

Som alla vet står vi inför en oerhört viktig match som riktar kompassen mot nytt Allsvenskt kontrakt eller degradering i Superettan. Mer än så ska inte behöva sägas för att få alla FF-Supportrar att tända till och masa sig till GFA på söndag.

Som alla också vet är detta också matchen då vi hyllar No 29 Romario för hans insatser och kärlek till Kalmar med sitt stolta rödvita fotbollslag.

För att komma i rätt sinnesstämning laddar vi som vanligt upp på vårt stamhak McCools som öppnar upp för alla FF-supportar klockan 12.00
Ät och drick som en riktig kånklare och glöm inte att utnyttja de fina medlemsrabatter som du hittar i Cardskipper-appen.

Sydostkurvan och dess omgivningar då?
I Pub Johan Akinder kan vi meddela att det blir ett utökat utbud med möjlighet till ett glas rödvin, cider och som vanligt gott om alkoholfria alternativ.

Utanför puben hittar du också vårt merchbord där du kan köpa fräscha tröjor och halsdukar. Du kan också passa också på att boka dig till HBK borta den 26 september! Mer info om den resan kommer direkt efter matchen.

Slutligen en uppmaning till alla att ge precis allt från läktarhåll under hela matchen. Ser du att din granne står tyst – uppmana personen glatt att sjunga så kanske ännu fler hänger på och vi lyckas skapa den där elektriska stämningen som sprider sig som löpeld över GFAs övriga sektioner.

Vad som än händer är vi KFF.
Kom igen Kalmar!