Inför Kalmar FF – AIK, LÖRDAG 21/9

På Lördag tar pånyttföda Kalmar FF emot AIK Solna och vi är många som tror och hoppas på tre nya blytunga poäng hemma på GFA.

Detta blir den sista Lördagsmatchen på hemmaplan och det talas om storpublik.

Väderprognosen säger sol, 21 grader och vindstilla, alltså optimala förutsättningar för en riktigt FET pubsamling på vårt eget vattenhål McCool´s uteservering för att fira av sommaren en sista gång.

Och ja ni läste rätt! Det blir en galen HAPPY HOUR!

Mellan klockan 11.00 – 12.00 handlar du dina enheter av öl, vin, cider och även alkoholfria drycker för halva priset!  Därefter gäller dina finfina ordinarie KFFSU-rabatter som du hittar i Cardskipper-appen.

Är det någon gång det verkligen är läge att ”hänga på låset” är det alltså på lördag. Dra med alla du känner så sätter vi tillsammans tonläget inför matchen där.  Alla minns säkert samlingen inför Pyunik hemma. Vi siktar på något liknande!

Har du inte införskaffat dig vår senaste T-tröja med ”Calmaremotivet” säljer vi den på McCool´s tillsammans med våra Sydoskurvanhalsdukar.

För att underlätta för våra supportrar att ta sig smidigt från samling till match chartrar vi likt tidigare en direktbuss GFA t&r. Avgång sker från Stortorget kl 14.00 och hemfärd sker efter matchslut runt kl 17.00. Det går fint att hoppa av på hållplatserna längs med Erik Dahlbergs Väg och Norra vägen. Resan kostar 30:- för dig som är medlem och 40:- för dig som ännu inte blivit medlem och du betalar med Swish ombord. 

Slutligen. Köp biljetter till Sydostkurvan så att vi säljer slut sektionen. Lyssna på Capo och sjung för full hals så bär fram våra rödvita hjältar till tre nya poäng!

HÄR ÄR VI FRÅN ÖSTKUSTEN!