Säsongens sista bortaresa

 

A30_9819

Det är väl nu som laget behöver vårt stöd med än någonsin. Det är väldigt enkelt att titulera sig supporter i medgång, men det är i motgång som supporterskapet ställs på prov. Nu är det snart dags för ett sydostderby, där vi förväntar oss en stor uppslutning för att stödja laget till tre pinnar och då anordnar vi givetvis en bussresa!

Måndagen den 27e oktober klockan 14.30 avgår bussen från Fredriksskans. På vägen ner till Strandvallen stannar vi i Ronneby för ett pubstopp kl. 16.00 och stannar där fram till 17.30. Pris för resan är ungdom 150:-, medlem i KFFSU 200:- och icke-medlem 250:-. Eftersom att det här är säsongens sista planerade bussresa hade vi även tänkt att bjuda på lite extra.

Boka in er via formuläret här på hemsidan under fliken ”Resor”, mejla till resor@supporterunionen.se eller skicka ett SMS till 070-3939619. Uppge namn och telefonnummer. Vi kan givetvis plocka upp folk längs med vägen ner till Strandvallen.

För att underlätta, ber vi er att som alltid boka in er så tidigt som möjligt. Nu kör vi, tjata på kompisarna så fyller vi upp den här bussen!

Allltid,oavsett…Anti medgångssupportrar!

/KFFSU