Krossa Ellos! (del 2)

A30_9819

KFFSU och resegruppen vill börja med att tacka alla inblandade som, resultatet till trots, gjorde gårdagens resa helt fantastisk. Vi hoppas att alla som reste med fick mersmak och bokar in er även till kommande resor och för er som inte hade möjlighet att följa med igår hoppas vi att vi ses på nästa resa istället. Ni kommer inte ångra er.

Tyvärr har vårt Kalmar FF inte fått den starten på säsongen som vi hade hoppats på. Det är nu därför extra viktigt att vi tillsammans står bakom och hjälper laget in på vinnarspåret. Vi börjar redan på söndag klockan 17.30 med ny match mot plastligan från Borås. Vi har redan slagit dem en gång i år och det kommer inte gå till på något annat sätt till helgen.

Det kommer dock inte vara möjligt utan vårt stöd, så självfallet är det 100% uppslutning på hemmastå som gäller. Med en fullfjädrad insats från oss och spelarna så kommer vi få sjunga Lasse Berghagen på söndagkvällen.

För er som vill värma upp med likasinnade på söndag är det som vanligt O’Learys som gäller innan vi tar oss ut till GFA.

I med och motgång!

Fyll hemmastå! Krossa Ellos!