VÅRENS RESA: Bad & grill i Falkenberg

falken
Vårsäsongen 2016 är ur resesynpunkt lite halvknepig både sett till avstånd och en hel del veckodagar. Till den sista matchen innan EM-uppehållet finns det dock inga ursäkter att inte följa med. Falkenberg står för motståndet och KFFSU hoppas nu att samtliga ställer upp och gör detta till vårsäsongens stora höjdpunkt för bortaresandet.

Datumet är söndagen den 29 maj och vi väljer att gå ut med denna resan en månad innan så att alla hinner planera in detta i sina kalendrar och göra sig fri från eventuella förpliktelser. ALLA ska med!

Med sommaren i antågande blir temat för resan Bad & Grill. Vi kommer att resa klockan 8.30 från Fredriksskans och väl framme i Falkenberg runt lunchtid blir Skrea strand platsen för uppladdning. Här tänds grillen och vi serverar korv, hamburgare och dryck till förmånliga priser. Givetvis ska alla bada!

Matchstart är klockan 15.00 och då skapar vi självklart en fantastisk inramning med 90 minuter sång och galenskap som bär våra hjältar fram till tre poäng.

Snabba fakta:
Datum: söndag 29 maj
Avresa: Fredriksskans 8.30
Matchstart: 15.00
Pris: 250:- för medlem, ej medlem 350:-. OBS: Badboll ingår! Matchbiljett ingår ej!

Anmälan görs som vanligt till Micke, 070-652 52 18 (OBS, nytt nummer), Jocke, 073-730 50 12, eller här. Självklart funkar det också att skriva till oss via Facebook och Twitter.

Tänk också på att din anmälan är bindande.

Kom igen nu, underbara människor! Ta med en vän, mamma, kusinen eller grannen och boka in er till vårens final och höjdpunkt, så gör vi detta till en fest!

#AllaTillFalkenberg

VI ÄR KALMAR!