Inför lördag: ALLA TILL HEMMASTÅ!

img_2277

Efter en poäng mot plastligan från Borås vankas det till helgen en ny lördagsmatch på Guldfågeln Arena, denna gång med Östersund som motståndare.

Till denna match är budskapet extremt enkelt:

ALLA TILL HEMMASTÅ!

Vår alldeles egna legendariska klackledare har beslutat sig för att göra comeback på hemmastå, och när Micke är tillbaka vill han självklart ha ett knökfullt hemmastå till sitt förfogande.

Till på lördag finns ett par olika alternativ för hur Du vill ladda upp inför matchen. Behöver du värma upp inför bussresan till Jönköping den 24/9, eller känner dig träffad av beskrivningen av eventet, så anordnar Kalmar FF Bortamatch på hemmaplan. Ett kul initiativ som vi hoppas många hakar på! All info om detta hittar du här:

https://www.facebook.com/events/1750701975195982/

För övriga som inte deltar på detta event, eller inte orkar vänta till klockan 14, så kör vi en ny pubsamling på O’Learys där vi laddar upp med mat och dryck innan vi, snudd på övertända, tar oss ut till arenan.

Vi hoppas att så många som möjligt vill delta på någon av uppladdningsaktiviteterna, men viktigast av allt är att se till att just Du infinner dig på hemmastå klockan 16.00. Inga undantag, obligatorisk närvaro gäller. Det är dags för en av årets allra starkaste insatser.

Nu kör vi!

VI ÄR KALMAR!