Viktig uppmaning inför onsdag!

img_8045

Efter en mindre avstickare i Örebro är vi nu tillbaka där vi hör hemma, i vinnarspåret!
Tre underbart sköna poäng bärgades igår hem från Hisingen och kampen om riktigt fina placeringar lever i allra högsta grad.

På onsdag är det ÄNTLIGEN dags för hemmamatch igen, och om laget visar kalasform på planen så gjorde vi från läktarplats en tämligen slät figur senast hemma mot Blåvitt. På onsdag är det således hög tid för en ny urladdning.

Vi vet hur mycket spelarna uppskattar när vi ger dem den extra laddningen inför och under matchen. På onsdag kväll, hemma mot ett Gefle som är halvvägs till Superettan, kör vi därför fullt ös från hemmastå redan från uppvärmningen.

Matchen börjar som vanligt klockan 19.00, men redan klockan 18.15 vill vi se ett välfyllt och övertänt hemmastå som ger sitt helhjärtade stöd från uppvärmning och i 90 minuter därefter. Det är inte mycket kvar på säsongen och vi ska nu se till att kräma ur det sista av både laget och oss själva under de sista matcherna.

Skippa ölen innan onsdagens match (eller åtminstone den sista), och se till att infinna dig på hemmastå klockan 18.15, så ser vi till att tända spelarna till max och fortsätta segertåget.

ALLA TILL HEMMASTÅ!

FRAMÅT, KALMAR!