Årets sista resa: AIK 6/11

nouri

Säsongen lider mot sitt slut och efter en halvknackig vår och sommar har hösten verkligen gått i rödvita färger. Vi slåss om riktigt fina placeringar i tabellen och även om laget alltid förtjänar vårt stöd, är det så klart roligare med det spelet som visas upp just nu.

Söndagen den 6/11 klockan 15.00 är det avspark för säsongens sista allsvenska omgång. För vår del väntar AIK på kompisarenan i Solna och vi ska självklart avsluta året på topp. Vi hoppas att samtliga vill göra det tillsammans med oss på årets sista resa!

Vi vet att bortasektionen på Friends Arena är ett smärre hån mot oss supportrar, men det ska inte hindra oss från att ge laget all vår kärlek en sista gång innan vi går in i vinterdvala.

Bussen avgår från Fredriksskans klockan 07.30 och väl framme i Stockholm runt lunchtid samlas vi på lämplig pub (vi återkommer med vilken) för mat och dryck innan vidare färd till arenan. Med tre nya poäng på kontot firar vi sedan segern hela vägen hem till Kalmar.

Priset för resan är som vanligt blygsamma 250:- för våra medlemmar och 350:- om du inte är medlem. Matchbiljett ingår ej.

Bokar dig gör du här, eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk på att din anmälan är bindande.

Vid årets sista match råder självfallet obligatorisk närvaro. Ta med dig vänner och ovänner, farmor eller grannen, så ser vi till att avsluta 2016 på ett magiskt sätt.

ALLA TILL SOLNA! FRAMÅT, KALMAR!