Årets julklapp: BoIS Away

bussar_large

Aktivitetsarmbandet och robotdammsugaren är avbockade. Årets julklapp sägs vara VR-glasögonen, men Supporterunionen har en bättre idé. Ge bort det som bäst binder samman gemenskap och kärleken till ditt lag: en bortaresa!

Ända sedan lottningen till Svenska Cupen blev klar har efterfrågan till årets första bortamatch varit enorm. Vi inleder gruppspelet hemma mot Trelleborg och avslutar hemma mot Gefle. Däremellan ställs vi mot Landskrona BoIS på bortaplan, söndagen den 26:e februari kl. 14.00.

För den som har följt KFF ett tag innebär möten med Landskrona BoIS många klassiska resor och minnen. Det är nu dags att damma av nostalgin och boka in ännu en magisk resa i kalendern.

Bussen till Landskrona kommer att avgå från Fredriksskans klockan 09.00 och går direkt till Landskrona IP. Ombord på bussen kommer det finnas baguetter och dryck till förmånliga priser.

Priset för resan kommer som vanligt att vara 250:- för 2017 års medlemmar, något du självfallet kan bli på bussen om du inte har löst det innan dess. Icke-medlemmar betalar 350:-. Betalning sker kontant på bussen eller med hjälp av Swish.

Bokar sig gör man lättast här, eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

Alltså:
Steg 1. Boka in dig själv till 2017 års första resa!
Steg 2. Ge bort årets julklapp (en bortaresa!) till någon du tycker om!

Stilla abstinensen och kickstarta 2017!

ALLA TILL LANDSKRONA!