Bli medlem i Supporterunionen

 

1654284_774733499243563_5721456541135053217_n

En ny säsong har kickat igång för vårt kära Kalmar FF och det börjar därmed även bli dags att säkra årets medlemskap i Supporterunionen.

Igår stod det klart att en av frågorna vi arbetat hårt för kommer att bli verklighet; puben bakom hemmastå. För att komma in på puben kommer det dock krävas uppvisande av medlemskort i Supporterunionen. Förutom denna möjlighet erbjuder vi till årets säsong följande medlemsförmåner:

Vi jobbar dessutom kontinuerligt på ytterligare förmåner för våra medlemmar, något vi självklart meddelar här och på vår Facebook-sida.

Förutom detta är du med ditt medlemskap med och bidrar till en bättre supporterkultur runt Kalmar FF.

Årets medlemsavgift ligger på 200:- som ordinarie avgift, men fram till seriepremiär den 3/4 är avgiften rabatterad till 100:-. Se därför till att bli medlem redan idag!

Hur blir jag medlem?

För dig som bor i Kalmar säkrar du allra lättast ditt medlemskap hos Tobaksboden på Trädgårdsgatan 16. Där kan du betala kontant, med kort eller via swish och få ditt medlemskort direkt i handen.
Innebär Tobaksboden en lite för lång resa för dig kan du också säkra ditt medlemsskap via vår webbshop, där kan du enkelt och säkert betala med bankkort (VISA, Mastercard). Du får därefter ditt medlemskort hemskickat med post.

Säkra ditt medlemskap i Supporterunionen redan idag!