Nästa resa: Blåvitt away

bussar_large

Säsongsinledningen 2017 har blivit allt annat än vad vi hoppats på. En sen kvittering emot oss mot Hammarby och två bedrövliga insatser på hemmaplan gör att tabellen är roligare att läsa upp och ner.

Men som alltid i och runt vår förening så vänder vi på dåliga trender tillsammans. Laget behöver steppa upp rejält, men det behöver även vi supportrar. Mot Hammarby lyckades vi inte få iväg något som liknade en organiserad resa, vilket såklart är alldeles för dåligt i en bortapremiär. Vi behöver också ta oss samman, hemma som borta.

Nästa bortaresa vi storsatsar på är IFK Göteborg, söndagen den 7/5. Bussen kommer att avgå från Fredriksskans klockan 8.00 och i Göteborg kör vi ett traditionsenligt pubstopp innan matchstart som är redan klockan 15.00, vilket gör att vi är hemma i god tid för de som ska upp och jobba på måndagen.

Priset för resan blir ynka 300:- för våra medlemmar. Har du ännu inte säkrat ditt medlemsskap gör du det enklast hos Tobaksboden eller här. Är du inte medlem när resan bär av får du lägga till en hundring på priset. Matchbiljett ingår ej.

Bokar dig gör du här, eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk på att din anmälan är bindande.

Nu är det dags att visa hjärta, för spelarna och för oss. Detta blir, bortsett Östersund, den enda bortamatchen som spelas på en helg på denna sidan uppehållet. Med andra ord: det är inget att tveka på. Boka dig NU och ta med dina polare så fyller vi bussen illa kvickt.

KOM IGEN KALMAR!