PARKUPPLADDNING INFÖR KALMAR FF – IF ELFSBORG 9/7

Omkring 350 FF-supportrar gjorde i måndags resan till Listerlandet och Supporterunionen rullade med tre bussar. Kul att se många nya ansikten och glädjande att flera också tog tillfället i akt att lösa medlemskap.

På söndag är dags att dra på rödstället igen. IF Elfsborg kommer på besök i vad som blir en betydelsefull match i toppskiktet. I händelse av seger är vi på allvar med i jakten på ny Europaplats och som vanligt ger vi supportrar laget ovillkorligt stöd från läktaren.

Sommarvädret har varit av Superettanklass senaste tiden, men på söndag ser det återigen ut att bli Allsvenskt väder! Vi väl därför ta tillfället i akt och bjuda in alla FF-supportrar att ladda upp inför matchen i Slottsparken.  Det blir bra musik och skönt häng med lite avkopplande sällskapsspel som hör sommaren till. Ett par fotbollar kommer också finnas tillgängliga för de som vill försöka täcka boll som Romario, måla som Mileta eller slå 50-meterspassningar med milimeterprecision alá Ricardo.

Nya Sydostkurvantröjor är också beställda. Den här gången har vi fler storlekar av större modell. Tröjorna finns i S,M,L,XL, 2XL, 3XL och 4XL och du kan självklart köpa din tröja i Slottsparken och bakom Sydostkurvan utanför Pub  Johan Akinder på söndag.

Ring kompisgänget, ta med brassestolen och ert bästa kånkel-humör och var med i sommarens skönaste parkhäng med Norra Europas charmigaste supportrar.