Inför Varberg hemma. Sommarfest på Mccool’s!

Drygt 250 tappra FF-supportrar visade sitt stöd på Tele2 Arena I söndags men tyvärr blev en hemresa i moll. Låter vi oss nedslås? Inte en chans! Istället är det nu dags att växla upp och visa att vi är minst lika bra även när formen är dalande. Dessutom inleds snart Europaveckan, alltså lika bra att sätta lite kontinental prägel på uppladdningen.

Vi bjuder därför in till Sommarfest på Mccool’s på söndag. Förutom de vanliga KFFSU-rabatterna på mat och dryck kör Mccool’s ”Happy Hour” på svalkande ”Sommardrinkar” mellan kl 13-17, givetvis också på alkoholfria alternativ.

Temat för dagen är Sommar T-shirt och ni vet ju vilken som är sommarens fräschaste tröja, eller hur? Personalen kommer servera törstiga och hungriga FF-are iklädda Sydoskurvantröjor. Har du själv ännu inte införskaffat ett exemplar säljer vi dessa på Mccool’s.

Musiken kommer initialt vara av somrig karaktär och även om vädret inte skulle vara av det somrigaste slaget får vi se till att skapa en euforisk sommarstämning.

Tjata på släkt, vänner och ovänner. Ta på dig Sydodkurvantröjan och ditt bästa sommarhumör så möts vi en rödvit förbrödring på söndag!

Som Lennart Palm sjunger.
”När sommaren kommer, se till att du hamnar i Kalmar”

Stöd KFF.