UEFA CONFERENCE LEAGUE QUALIFICATION ROUND 2. KALMAR FF – PYUNIK

På torsdag är Dagen med stort D här. Kalmar FF spelar återigen, efter elva säsonger, matcher i Europa av tävlingskaraktär och ingen kan ha missat att det är den andra kvalomgången i UEFA Conference League som gäller. Som tidigare aviserat är Sydostkurvan stängd pga UEFA:s regler gällande ståplats och det är alltså övre etage – Sektion E – där klacken kommer vara placerad. Har du inte redan köpt biljetter så gå i via Kalmar FF´s hemsida och ordna detta per omgående.

Här följer lite praktisk information.

Pub Johan Akinder på nedre etage kommer vara öppen och alla medlemmar i KFFSU välkomnas dit från att GFA öppnar kl 18.  Se till att ha ditt digitala medlemskort redo för att bli beviljad entré.

Tifogruppen YCC21 kommer arrangera ett TIFO strax innan inmarsch som pågår fram till att domaren blåser igång matchen. Därför ber vi er att inte hänga upp några banderoller eller vifta med några flaggor förrän tifoarrangemanget är över. Banderoller hängs då på övre Etage om plats finns. Lyssna också på och respektera eventuella instruktioner från Tifogruppen eller representanter för KFFSU och tag plats på läktaren i god tid.

I samband med Varbergsmatchen hade vi ett lyckat sommarfest-tema på ett välbesökt McCool´s som meddelar att det är Happy Hour mellan 16-18 på sommardrinkar även på torsdag! Förutom att vi har några Sydostkurvantröjor kvar till försäljning kan vi glatt meddela att vi också säljer klistermärken (klibbor) med nya fräscha och efterlängtade motiv. McCool´s med personal välkomnar alla FF-supportrar till ännu en trevlig uppladdning!

Stämningen på Sydostkurvan och GFA senast mot Varberg var något alldeles extra och vi vill slutligen bara uppmana alla att verkligen ge allt på läktaren även på torsdag, Det var 11 år sen sist och det kan dröja 11 år till vi får den här chansen igen. Ta vara på stunden så kör vi under enad front en ny läktarinsats värdig namnet.

ALLT FÖR KFF.