Inför Kalmar FF – DIF. Matchuppladdning på Byttan i Stadsparken!

Okej, då steppar vi upp igen! Ny hemmamatch på GFA mot tabelltvåan Djurgårdens IF.

Inför den här matchen gör vi ett litet avsteg från vår ordinarie hemmaplan och laddar istället upp på klassisk mark, närmare bestämt Stadsparken och Byttan som med Kalmar Slott i bakgrunden som påminner om såväl Kalmar FF´s som Kalmar Stads stolta historia.

DJ´n kommer spela musik från kl 11.30 och det finns fina erbjudanden om mat och dryck som du blir varse om vid ankomst. Vi kommer också sälja merch från KFFSU och ta upp bokningar till Norrköping borta helgen därpå. Väderprognosen säger 23 grader och den stora uteserveringen kommer vara soldränkt så detta blir en helgjuten sommaruppladdning för alla FF-supportrar.  

Sydostkurvan var slutsåld senast och inför den här matchen har kapaciteten återigen utökats. Vi gjorde en bra läktarinsats senast men vi tror att det finns ytterligare en växel och den lägger vi i på lördag! Även om inte spelarna gjort sitt jobb fullt ut under säsongen ska vi supportrar visa att vi inte viker ner oss. Vi har rätt att vara kritiska, men under matchens gång är det 90 minuter passion, hjärta och engagemang som gäller. Matchbiljetterna köper du som vanligt på Kalmarff.se. Mat och dryck köper du på Byttan!

Kroka arm med dina vänner och bege dig till Byttan på lördag så höjer tillsammans temperaturen ytterligare några grader.

Framåt, Kalmar!