Västerås Away 17/8

På söndag rullar en minibuss till Uppsala, men sen gör vi ett nytt försök med resa, denna gång till exotiska Västerås. En resa vi inte är vana att göra. Senast vi spelade mot VSK borta var en höstkväll på Arosvallen 2003 då vi säkrade avancemang till Allsvenskan efter mål av Brasse-Lasse och Mobaeck, så tag chansen att uppleva en ny stad, arena och bortasektion!

Detta i kombination med lördagsmatch borde locka en och annan resenär.

Om inte annat så är det ett perfekt läge att fly Unionsstaden och det spektakel som utspelar sig under större delen av dygnet. De autentiska järnmännen –och järnkvinnorna befinner sig på en buss till Västerås för att stödja stadens lag i jakten på nytt Allsvenskt kontrakt.  

Ni som var med senast till Norrköping vet hur roligt det är att resa med oss. Med det sagt, boka er till VSK borta och en fantastisk lördag i gott sällskap!

Detta gäller för resan:

Färdmedel: Buss

Avresa: Lördag den 17/8 klockan kl. 09.00 från Kalmar Central (hållplatsen längs Stationsgatan). Ankomst Västerås ca 14.30 för pubsamling (Vi återkommer om var)

Matchstart: Kl. 17.30

Beräknad hemkomst: Ca kl. 01:00. Kortare matstopp på hemväg.

Pris: 400:- för medlemmar i Supporterunionen. Du som ännu ej blivit medlem betalar 500:-. Betalning sker ombord, helst via Swish. Matchbiljett till bortastå köper du via hemmalagets hemsida.

Bokar dig till resan gör du lättast här, eller via mejl på kffsu1910@outlook.com eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Martin, 073-704 55 35 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

Framåt, Kalmar!