NÄSTA RESA: GAIS 31/8

Den Allsvenska turnén fortsätter och nästa anhalt är Göteborg för match mot Göteborgs Atlet -och Idrottssällskap, i folkmun kallat GAIS.

Senaste två bortamatcherna har följet från Kalmar varit lite av en besvikelse men nu är det god chans till revansch! Sommaren börjar lida mot sitt slut och vardagen med ekorrhjulet har börjat snurra igen.  Men vi bjuds nu på en lördagsmatch och möjlighet att fly det civila mörkret för en dag. Matchtiden 15:00 i kombination med lördag gör det till optimala reseförutsättningar.

Det är oerhört tungt och ångestfyllt att vara FF-supporter för tillfället men det bästa botemedlet är att boka in sig på bussen, göra en sällskapsresa med sköna karaktärer och ge laget villkorslöst stöd på Gamla Ullevi. Förhandsbokningarna har redan börjat strömma in så vänta inte för länge med att boka din plats i bussen.

Det är dags att kavla upp ärmarna när vi ger oss in i sista tredjedelen av Allsvenskan. Vi har rest oss förr och vi kan resa oss igen – och DU spelar en viktig roll.

Sitt ner i bussen och stå upp på matchen!

STÖD KFF – ALLA TILL GÖTEBORG!

Detta gäller för resan:

Färdmedel: Buss

Avresa: Lördag den 31/8 klockan kl. 07.00 från Kalmar Central (hållplatsen längs Stationsgatan). Ankomst Göteborg ca 12.00 för pubsamling (Vi återkommer om var)

Matchstart: Kl. 15.00

Beräknad hemkomst: Ca kl. 22:00. Matstopp på hemväg.

Pris: 300:- för medlemmar i Supporterunionen. Du som ännu ej blivit medlem betalar 400:-. Betalning sker ombord, helst via Swish. Matchbiljett till bortastå köper du via hemmalagets hemsida.

Bokar dig till resan gör du lättast här, eller via mejl på kffsu1910@outlook.com eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Martin, 073-704 55 35 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.