NÄSTA RESA: HALMSTAD TORSDAG 26/9

Tre blytunga poäng mot Värnamo igår och vi är ”o-o-obesegrade” i samma antal allsvenskan matcher i rad. Formkurvan pekar uppåt och KFF parkerar ovanför kvalstrecket för första gången på väldigt länge.  Det är dock långt kvar till vi kan andas ut och jobbet måste göras varje dag och varje vecka.

För oss supportrar gäller det att hålla ångan uppe. Senast mot GAIS var det en välfylld bortasektion och vi hoppas att lika många – om inte fler – gör resan till Halmstad. För att optimera för så många som möjligt att kunna åka med senarelägger vi avgången till 14.30 och kör direkt till Örjans Vall utan någon organiserad pubsamling.  Vi kommer inte ha något regelrätt matstopp på dit -eller hemväg men försöker stanna vid en större kiosk / mack eller motsvarande.

Det går fint att hoppa på längs med väg 25 som bland annat passerar Nybro, Superettanstaden Växjö och Ljungby.

Först ger vi AIK Solna en tuff batalj på GFA, sen ser vi till att fylla bussen till Halmstad. Det har i vanlig ordning börjat trilla in en del förhandsbokningar så vänta inte med att boka dig till resan. Tidiga bokningar underlättar också för resegruppen med reseplaneringen.

Här är vi från Östkusten!

Alla till Halmstad!

DETTA GÄLLER FÖR RESAN

Färdmedel: Buss

Avresa: Torsdag den 26/9 klockan kl. 14.30 från Kalmar Central (hållplatsen längs Stationsgatan). Ankomst Örjans Vall ca 18.15

Matchstart: Kl. 19.00

Beräknad hemkomst: Ca kl. 00:30.

Pris: 300:- för medlemmar i Supporterunionen. Du som ännu ej blivit medlem betalar 400:-. Betalning sker ombord, helst via Swish. Matchbiljett till bortastå köper du via hemmalagets hemsida.

Bokar dig till resan gör du lättast här, eller via mejl på kffsu1910@outlook.com eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Martin, 073-704 55 35 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.