BP BORTA 26 OKTOBER – MEDLEMSRESA!

Två bortamatcher återstår. Innan vi åker till Göteborg i början på November, så utspelar sig en otroligt viktig match på klassiska Grimsta IP i Stockholm den 26 Oktober. Vi är många som var där 2007 och firade så hårt att räcket gav vika. Tabellen ser annorlunda ut nu, men det är samma engagemang och tryck spelarna behöver från oss just nu.

Vi supportrar har verkligen gett allt från läktaren den här säsongen och som tack vill vi bjuda alla er underbara medlemmar på en helt kostnadsfri resa. Ni som ännu inte blivit medlemmar går såklart inte heller lottlösa. För endast 200kr får ni bussresa och automatiskt medlemskap i KFFSU ombord.  Gå in på kffsu.se och klicka på ”BLI MEDLEM” för vidare läsning om medlemskapet.

Boka er i tid för att vara garanterad plats!

ALLA TILL STOCKHOLM!

Här är detaljerna för resan:

Färdmedel: Buss
Avresa: Lördagen den 26/10 klockan kl. 09.30 från Kalmar Central. Ankomst Stockholm ca 14.30 för pubsamling (Vi återkommer om var)

Matchstart: Kl. 17.30
Beräknad hemkomst: Ca kl. 01.00. Matstopp på hemvägen


Pris: 0:- för medlemmar i Supporterunionen. Du som ännu inte blivit medlem betalar 200:- för bussresa och medlemskap.

Matchbiljett till bortastå köper du via hemmalagets hemsida.

Bokar dig till resan gör du lättast här, eller via mejl på kffsu1910@outlook.com eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Martin, 073-704 55 35 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

Tjata på dina vänner och boka in er på en oförglömlig resa.

ALLA TILL STOCKHOLM